Πάνοπλη και με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΣΑ στην Κατερίνη

Αποφασισμένη, πάνοπλη και… θυμωμένη από τα όσα τραγελαφικά έγιναν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, η Αναγέννηση θα πάει την Κυριακή στην Κατερίνη για τον αγώνα με τον Σβορώνο.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν μια ομάδα που κάνει “μπαμ” από μακριά πως θα παίξει όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για τον συμπολίτη της Πιερικό που είναι εκ των βασικών ανταγωνιστών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αυτό το στοιχείο καθιστά ιδιαίτερο το παιχνίδι για την ομάδα της Καρδίτσας και φυσικά μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως όλα στον φετινό μαραθώνιο και ιδιαίτερα αυτά που θα γίνουν μακριά από το Δημοτικό Στάδιο!

Παρόλα αυτά τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Αναγέννηση που μάλιστα δεν θα παίξει μόνη της αφού θα την ακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι για να της συμπαρασταθούν στην προσπάθειά της να διατηρήσει το αήττητο και να γυρίσει στην Καρδίτσα με το τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Είναι σίγουρο ότι η “κιτρινόμαυρη” παρουσία θα είναι έντονη με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται για την προσπάθεια των παικτών του Τίμου Καβακά.

ΠΕΙΣΜΩΜΕΝΗ
Ο προπονητής της Αναγέννησης με δηλώσεις που έκανε προχθες στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” έδωσε το στίγμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, μίλησε για την ανάγκη συσπείρωσης της Καρδίτσας γύρω από την προσπάθεια στην οποία – όπως διαπιστώνουμε – μπαίνουν ουκ ολίγα εξωαγωνιστικά εμπόδια.

Όπως και να χει στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αποφασιστικότητα και μάλιστα είναι άπαντες πεισμωμένοι μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή από τον ανεκδιήγητο διαιτητή, που είχαν και συνέχεια με το μπέρδεμα που πήγε να δημιοιυργηθεί με το φύλλο αγώνα!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το πόσο σημαντικό θεωρούν το παιχνίδι στο συγκρότημα της Καρδίτσας φαίνεται και από το γεγονός ότι παρά το κοντινό της απόστασης η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Κατερίνη αύριο το μεσημέρι.