Aνάρπαστα τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΑΣΚ με τον Ολυμπιακό

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η πόλη μας για άλλη μία φορά με αφορμή ένα αθλητικό γεγονός.

Ο λόγος για την σπουδαία αναμέτρηση του ΑΣΚ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο “Γιάννης Μπουρούσης” για την 3η αγωνιστική του κορυφαίοιυ πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας μας.

Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του γηπέδου καθώς τα εισιτήρια που είναι σε προπώληση εδώ και αρκετές μέρες έχουν γίνει ανάρπαστα,, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ θα καταστήσει την Καρδίτσα σημείο αναφοράς σε όλη την επικράτεια!

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα είναι σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας και είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια εικόνα μαχητική διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό της.

Το που θα οδηγηθεί το ματς κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αλλά οι “κυανόλευκοι” θα κάνουν την προσπάθειά τους και θα παλέψουν μέχρι εκεί που μπορούν για το καλύτερο.

Το σημαντικότερο είναι να κάνουν αυτό που είπε ο Παπανικολόπουλος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και που το έδειξαν στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό. Να είναι μαχητικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό γιατί έτσι θα “φτιάξουν” την αγωνιστική φυσιογνωμία και στα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα χρειαστεί να κάνουν νίκες για να πετύχουν το στόχο τους.

Επιστρέφοντας στην διάθεση του κόσμου και φέτος βλέπουμε ότι στηρίζει αναφανδόν την προσπάθεια της ομάδας αναγνωρίζοντας τα απίστευτα που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια για την περιοχή.

Για όσους ενδιαφέρονται για τα εισιτήρια της αναμέτρησης να θυμίσουμε ότι τα γραφεία της ομάδας στην οδό Χαρίτου 12 είναι καθημερινά ανοιχτά και σήμερα Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Μπορούν επίσης να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο ηλεκτρονικά μέσω του ticketmaster.

Ο μεγάλος αγώνας της Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 5.15 το απόγευμα.