Ο Θοδωρής Μαραντίνης και το Humanity Greece στο 2ο Νηπιαγωγείο Παλαμά

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης τους μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Παλαμά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης και το Humanity Greece βρέθηκαν κοντά τους προσφέροντάς τους παιχνίδια και βιβλία ενώ έβαψαν τον αυλόγυρο του νηπιαγωγείου.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει εμ το Humanity Greece, τον περασμένο Ιούνιο έδωσε μia συανυλία στον Κήπο του Μεγάρου στην Αθήνα τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τα είδη που δόθηκαν χθες στο νηπιαγωγείο. Ο κ. Μαραντίνης και οι εθελοντές του Humanity Greece βρέθηκαν την Πέμπτη στο νηπιαγωγείο με μια ανοιχτή αλλά και γεμάτη αγκαλιά και έδωσαν στα παιδιά πολλά βιβλία, παιχνίδια για το προαύλιο του σχολείου τους, μουσικά όργανα ενώ έκαναν και τους ελαιοχρωματισμούς.

Ο Θοδωρής Μαρταντίνης έκατσε με τα παιδιά συναρμολόγησαν τα παιχνίδια, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν. Αλλωστε όπως είπε ο ίδιος στο “ΝΑ” η παρουσία του στη περιοχή είχε για εκείνον και συναισθηματική αξία μιας και η μητέρα του κατάγεται από τα Κανάλια.

Το Humanity Greece βρίσκεται στο νομό Καρδίτσας και τις περιοχές που επλήγησαν από τον Ντανιελ ένα χρόνο τώρα και στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μάλιστα την Τετάρτη με πρωτοβουλία του Humanity Greece βρέθηκε στη Μεταμόρφωση κλιμάκιο γιατρών και έκανε δωρεάν εξετάσεις στου κατοίκους στο κοινοτικό ιατρείο το οποίο ανακαινίστηκε με δωρεές του συγκερκιμένου φορέα. Οπως είπε στο “ΝΑ’ η ιδρύτρια του οργανισμού κ. Γεωργία Παράσχου το εργο τους στη περιοχή έχει και συνέχεια καθώς ακόμα υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.

Το Humanity Greece βοηθά πολλές οικογένειες κάθε μήνα ενώ με διάφορες δράσεις προσπαθεί να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες των περιιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες ολιστικά.