Ο Παλαμάς... φόρεσε τα γιορτινά του με τη φωταγώγηση του δέντρου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη λάμψη των Χριστουγέννων και εορταστικές μελωδίες πλημμύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η κεντρική πλατεία του Παλαμά. Ο Δήμος πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.


Ο εντυπωσιακός διάκοσμος της πλατείας με την επιβλητική φάτνη, το τρενάκι και τις καλαίσθητες κατασκευές, δημιουργεί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα, με χριστουγεννιάτικο bazaar από Συλλόγους της περιοχής, γλυκίσματα, κεράσματα και ευχάριστες εκπλήξεις για τα παιδιά. Η Χορωδία Παλαμά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα γέμισαν την πλατεία με εορταστικές μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος, έδωσε το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου, μέσα σε χειροκροτήματα και χαμόγελα. Στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους δημότες για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε εγκάρδια υγεία και αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο 2026. Με τη φωταγώγηση του δέντρου, ο ουρανός φωτίστηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα.

Με προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά προσφέρθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες στον κόσμο.

Ακολούθησε συναυλία των Βασίλη Πασλίδη και Κατερίνας Ζευγαρά.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ