Ισόπαλος ο Αστέρας (2-2) με την ΑΕ Αλεξάνδρειας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο της Φαναρίου και έχασε την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει την εξάδα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα και αν δεν αλλάξει κάτι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Καρδίτσας θα παίξει την παραμονή της στα πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τους Σωτηριάδη (23′) και Πιπιλιάδη (50′), οι ”ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν αντίστοιχα σε 1-1 και 2-2 με τον Τ. Κατσιγιάννη (36′,57′ πεν).

Ο Αστέρας ”φωνάζει” για τρία πέναλτιδύο στο πρώτο ημίχρονο, σε χέρι και πάνω στον Αναγνώπουλο και ένα στο τέλος, σε ανατροπή του Τζάτζου.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ριζογιάννης Μάκης): Καρακώστας, Στεφάνου, Κατσιγιάννης Σ., Μπέκας, Κωστόπουλος, Μαγκούτης, Κατσιγιάννης Τ. (70’ Ριζογιάννης), Αναγνώπουλος, Πούλιος (52’ Τζάτζος), Κουλουκύθας,Ρουμπιές (60’ Bλέτσας).