Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΘ (για τρίτη συνεχόμενη σεζόν), τα τμήματα του ΑΣ Καρδίτσας σημείωσαν μία ακόμη μεγάλη επιτυχία καθώς η Ακαδημία που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία!
Επικράτησε με σκορ 72-61 του ΑΟ Καλαμπάκας γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη κι αν χάσει στο παιχνίδι της τελευτίας αγωνιστικής με τον Κρόνο υπερτερεί στη βαθμολογία και είναι από τώρα πρωταθλήτρια!
Με ένα εντυπωσιακό μάλιστα απολογισμό καθώς κατέγραψε 18 νίκες και 3 μόλις ήττες κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Μπαχτσεβάνης με 16 πόντους (2 τρίποντα) και Μπατατέγας με 10, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν οι Σίσκος και Ζαχαρός με 9 πόντους έκαστος. Από την πλευρά της Καλαμπάκας (1-20), ξεχώρισε ο Πούλιος με 23 πόντους και ο Χαραλαμπίδης με 15.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-11, 35-27, 48-37, 72-61
Η ΣΥΝΘΕΣΗ: (Μυλωνάς- Καραχρήστος): Μπακρατσής 4, Σίσκος 9(1), Παππάς 3(1), Τσιώκος 8, Ζάχος 2 , Μπαχτσεβάνης 16(2), Μπενέκης 6, Κατσης 5, Λιάπης , Ζαχαρός 9(1), Μπατατέγας 10, Ντάλλας.














