Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων

Πρεμιέρα στην προετοιμασία του έκανε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων το απόγευμα της Κυριακής (16/8) και μαζί μπήκε στην… αφετηρία της νέας αγωνιστικής σεζόν που προμηνύεται συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις.

Οι “ερυθρόλευκοι” υπό την τεχνική ηγεσία του Νίκου Κακλαμάνου θα διανύσουν τη δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της elite league όπου παρέμειναν με πανηγυρικό τρόπο στην παρθενική τους παρουσία, ενισχύονται σημαντικά σε όλους τους τομείς και οργανώνονται για μία ακόμη καλύτερη παρουσία.

Στο κλειστό των Σοφάδων βρέθηκε και ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” και αύριο θα έχουμε ένα βίντεο – αφιέρωμα με δηλώσεις και εικόνες από την πρεμιέρα του ιστορικού σωματείου που συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Νομός Καρδίτσας να έχει ένα δυνατό αθλητικό αποτύπωμα και στη νέα σεζόν.