Ο Αλέξης Παπαμιχαήλ, ως κορυφαίος βαδιστής στην Ελλάδα και από τους κορυφαίους στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Αυγούστου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Μέσα σε μια περίοδο με πάμπολλα προβλήματα και μπόλικες ατυχίες, δεν λύγισε και κατάφερε να διασφαλίσει τη συμμετοχή του και μάλιστα να είναι αποφασισμένος να διακριθεί για μία ακόμη φορά!

Μαζί με τα άλλα δύο σπουδαία παιδιά του βάδην της περιοχής μας, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και την Πένυ Τσινοπούλου θα είναι στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας σε κορυφαίο διεθνές επίπεδο.
Η εκπομπή “O δρόμος προς το Τόκιο” της ΕΡΤ με τον Γιώργο Καπουτσίδη, παρουσίασε χθες βράδυ τον Αλέξη με στιγμιότυπα από την προπόνησή του στο Στάδιο της Καρδίτσας καθώς και δηλώσεις του.

ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ!
Αυτό το διάστημα ο Παπαμιχαήλ βρίσκεται στις Ιταλικές Αλπεις και συγκεκριμένα στο Livigno δίπλα στον Saint Moritz. Προετοιμάζεται σε υψόμετρο 1900 μέτρων και ήταν εκεί και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016!

Μάλιστα προπονείται μαζί με την σλοβακική ομάδα που βρίσκεται εκεί και τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη Matei Toth (ΦΩΤΟ). Τη συγκεκριμένη περιοχή επιλέγουν πολλοί αθλητές αλλά και ομάδες για την προετοιμασία τους.

Η Καρδίτσα, λοιπόν, για άλλη μια φορά μέσω του αθλητισμού, αλλά και της συγκλονιστικής (και διαχρονικής) προσπάθειας που καταβάλουν τα παιδιά του βάδην, θα ακουστεί στα πέρατα της υφηλίου και στην σπουδαιότερη διοργάνωση του στίβου.

Μόνο μπράβο, λοιπόν για τα τρία αυτά παιδιά που έχουν ήδη διακριθεί με τη συνεχή παρουσία τους σε μεγάλους αγώνες, αλλά έχουν όλες τις δυνατότητες να κάνουν ακόμη περισσότερα και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.