Ξεκινά την Κυριακή τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο Αστέρας

Στα Περιφερειακά μπαράζ των Πρωταθλητών Ομάδων των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, είναι στραμμένη η προσοχή στον Αστέρα.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καρδίτσας ομάδα της Φαναρίου θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Γρεβενών, Φθιώτιδας και Κοζάνης σε ένα μίνι πρωτάθλημα 7 αγωνιστικών με ρεπό . Από το μίνι πρωτάθλημα θα ανέβουν οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου (24 συνολικά από τους 8 ομίλους) στη νέα Γ’ Εθνική, που από τη νέα σεζόν θα έχει τέσσερις ομίλους.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για την Καρδιτσιώτικη ομάδα που θα παλέψει κάθε ματς χωριστά για να πάρει τους βαθμούς και ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου, απέναντι στους αντίστοιχους πρωταθλητές και σε δυνατούς αντιπάλους.

Ο Αστέρας έχει μπει στην τελική και κινείται στους ρυθμούς της πρεμιέρας, με αντίπαλο την Κυριακή (8/5,16.00) στο πρώτο παιχνίδι τον Μακεδονικό Φούφα,στο Δημ. γήπεδο ‘’Αιμίλιος Θεοφανίδης’’ στην Πτολεμαϊδα .Η προετοιμασία συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ οι διαιτητικές τριάδες. Στο ματς του Αστέρα με τον Μακεδονικό Φούφα ορίστηκαν οι Νέος Κων/νος, Γλινός, Γκέλης του Συνδέσμου ΕΠΣ Ηπείρου.