Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των προπονήσεων στην Αναγέννηση και οι παίκτες μαζί ολοκλήρωσαν και τις εργομετρικές εξετάσεις την περασμένη Παρασκευή.

Ακολούθησε η πρωϊνή προπόνηση του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε ρεπό για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται. Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την προσεχή Τρίτη όπου η προετοιμασία θα μπει πλέον σε άλλο “μουντ”.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο των προπονήσεων που θα λάβει χώρα όπως και πέρσι στην Πτολεμαϊδα και στις εγκαταστάσεις “Παντελίδης”.

Οι “κιτρινόμαυροι” φρόντισαν με δελτίο τύπου να ευχαριστήσουν το γυμναστήριο “Befit Training” του Παναγιώτη Φλίσκα για την παραχώρηση του χώρου και των απαραίτητων οργάνων ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων.

Αναλυτικά επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους:

«Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας!
Το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες μας χωρισμένοι σε γκρουπ τέθηκαν στη διάθεση των εργοφυσιολόγων, ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο φυσικής κατάστασης τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ-19 Αργυρόπουλος, Μπάνι, Γκαντής και Γκινής, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει το γυμναστήριο «Befit Training», καθώς και τον ιδιοκτήτη κ.Παναγιώτη Φλίσκα, για την παραχώρηση του χώρου και των οργάνων, ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία».

Δείτε πιο κάτω χαρακτηριστικές στιγμές από τα εργομετρικά των παικτών της Αναγέννησης με τον φακό του Αλέξανδρου Φωτόπουλου.