Στην παρουσίαση μιας ακόμη μεταγραφικής κίνησης προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων Καρδίτσας.

Πρόκειται για την επιθετικό Σαμάρια Σαράι Γκόμες Μεχία όπως είναι το πλήρες όνομά της και κατάγεται από το Ελ Σαλβαδόρ!

Η 20χρονη στράικερ έχει ενσωματωθεί εδώ και λίγες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές στις προπονήσεις

Αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης, με κύριο προσόν την ταχύτητα,ενώ με βάση και το βιογραφικό της μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα.

Η Λατίνα αθλήτρια βρίσκεται στην Ευρώπη από την περσινή περίοδο, μιας και είχε έρθει για λογαριασμό της Γαλλικής Le Havre (Χάβρη), ομάδας της Β’ Κατηγορίας της Γαλλίας με την οποία πέτυχε 7 γκολ .

Είχαν προηγηθεί οι ομάδες της Legens (Α΄ Εθνική Eλ Σαλβαδόρ) όπου σκόραρε 15 τέρματα και της Ρεάλ Εsteli (Β’ Νικαράγουα), όπου σημείωσε 32 γκολ!

Στη ΦΩΤΟ στα γραφεία του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” ο προπονητής των Ελπίδων Δημήτρης Κουτσονιάσιος με το νέο απόκτημα της ομάδας

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας