Με κατεβασμένα τα ρολά από πλευράς αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της super league 2 για την ώρα είναι όπως… την αφήσαμε πριν ένα μήνα!!!

Οι ομάδες είναι στο… “περίμενε”, κάνουν προπονήσεις και παίζουν μόνο φιλικά παιχνίδια για να διατηρήσουν τον όποιο αγωνιστικό ρυθμό και οι διοικήσεις τους περιμένουν με αγωνία κάποια θετική εξέλιξη στο ζήτημα της καταβολής των χρημάτων από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα εκτός από τις επαφές που ήδη έχει δρομολογήσει η Ειδική Επιτροπή που συστάθηκε από το συμβούλιο της διοργανώτριας την περασμένη Πέμπτη.

Eιδησεογραφία για την ώρα δεν υφίσταται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της επιτροπής στην οποία συμμετέχει και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου έχουν κανονίσει ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και με το προεδρίο της super league 1.

Μέχρι δηλαδή την προσεχή Τετάρτη όπου είναι προγραμματισμένο το νέο συμβούλιο της λίγκας αναμένεται να έχουμε αποτελέσματα.

Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος των Χανίων Αντώνης Ροκάκης δεσμεύτηκε ότι μπορεί να φέρει ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα αλλά μία από τις προϋποθέσεις είναι να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της θητείας του καθώς πολλές ομάδες είναι δυσαρεστημένες από τα μηδενικά αποτελέσματα της όλης δραστηριότητάς του.

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ
Σε κάθε περίπτωση κι επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα (κοντεύουμε να φθάσουμε πλέον στο Μάριο και δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος!) είναι σχεδόν σίγουρο ότι την Τετάρτη θ’ αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με πιο πιθανή ημερομηνία την μεθεπόμενη Τετάρτη γιατί για το Σαββατοκύριακο τα πράγματα είναι οριακά καθώς θα πρέπει να οριστούν ματς και διαιτησίες.
Ελπίδα όλων είναι ότι η επανέναρξη θα γίνει ταυτόχρονα με την αύξηση του ποσού των χρημάτων καθώς οι προϋπολογισμοί των ομάδων έχουν τιναχθεί στον αέρα!

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Η Αναγέννηση όπως προαναφέραμε είναι πλέον επίκεντρο των όποιων εξελίξεων, καθώς συμμετέχει στην επιτροπή και στις επαφές ο πρόεδρος της. Ο οποίος μάλιστα παρά την οικονομική ανομβρία που επικρατεί προέβη τις τελευταίες ημέρες σε καταβολή μισθού στους ποδοσφαιριστές δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι είναι δίπλα τους παρότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες ετοιμάζονται να βάλουν… “λουκέτο”.
Σ’ ο,τι αφορά τα αγωνιστικά το πρόγραμμα για την ώρα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις…