Ο πρωταθλητής Πάλης Σωτήρης Παπάρας παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο! Ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής αναδείχθηκε Χρυσός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Grappling που πραγματοποιήθηκε στην Λαμία στις 10 -11 Ιουνίου, προσθέτοντας άλλη μία επιτυχία στο παλμαρέ του.

Απέναντι σε δυνατό ανταγωνισμό, ο Σωτήρης Παπάρας κατάφερε στα 130 κιλά να πάρει τοΧρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του . Πριν από ένα μήνα, τον Μάιο συμμετείχεστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης 2023 που έγινε στα Τρίκαλα. Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση και υψηλό συναγωνισμό κόντρα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, έφτασε μέχρι τον τελικό.

‘Εχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και στο άθλημα που υπηρετεί, σε υψηλό επίπεδο χρειάζεται καλύτερες συνθήκες και στην υπηρεσία του ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα.

Επειδή συμβαίνει με άλλους αθλητές πάλης στο χώρο του, αυτό θα μπορούσε να γίνει με την μετάθεσή του στο τμήμα της Υπηρεσίας Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού . Ο ίδιος, σε δηλώσεις του και στο ‘’Νέο Αγώνα’’ έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στο βάθρο των καλύτερων παλαιστών στην Ελλάδα στην πιο βαριά κατηγορία.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών