Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις εκλογές στο Ν. Καρδίτσας - το εκλογικό υλικό μεταφέρεται στους Δήμους

Στους έξι Δήμους του Νομού Καρδίτσας άρχισε να διανέμει η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας το εκλογικό υλικό για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Από το σήμερα το πρωί (22/6) οι σάκοι μεταφέρονται από το κτίριο της Π.Ε. Καρδίτσας προς τους Δήμους και στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο για τα εκλογικά κέντρα. Μιλώντας στο Νέο Αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος σημείωσε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εργάζονται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες. «Το εκλογικό υλικό παραδίδεται στην ώρα του, υπάρχει επάρκεια ψηφοδελτίων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε επίσης ότι και σε αυτή την εκλογική διαδικασία η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα εκδίδει τα αποτελέσματα από το μηχανογραφικό της σύστημα. Με την καταχώρηση των αποτελεσμάτων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στα συστήματα του ΥΠΕΣ, η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα είναι άμεση, για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας.

Με νέα ψηφοδέλτια
Να σημειώσουμε ότι οι Κυριακάτες βουλευτικές εκλογές διεξάγονται με νέα ψηφοδέλτια. Ως εκ τούτου, ψηφοδέλτια που αφορούσαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και για οποιοδήποτε λόγο παρέμειναν στην κυριότητα των ψηφοφόρων καθίστανται άκυρα και δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν.