Προγραμματισμός και SL2, δύο έννοιες αντίθετες!

Πογραμματισμός και super league 2 είναι δύο έννοιες… αντίθετες! Ιδιαίτερα σ’ αυτή τη συγκυρία που αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, γίνεται ακόμη χειρότερη!

Στο προχθεσινό συμβούλιο της κατηγορίας όσοι παρίσταντο και έχουν κάποια φιλοδοξία με τις ομάδες τους, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια κατάσταση απόλυτα μπαχαλώδη!

Ουδείς γνωρίζει πως, με ποιους όρους, πότε και με ποιους συμμετέχοντες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα!

Αντί να έχουμε βελτίωση των συνθηκών, εδώ τα πράγματα περιπλέκονται καθώς, πέραν όλων των άλλων, ξέσπασε και το νέο σκάνδαλο με το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού!

Αντί δηλαδή να ενισχυθεί περισσότερο η κατηγορία, εδώ υπάρχει κίνδυνος να κοπεί ακόμη και το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς ήδη η ΕΡΤ έχει κάνει τη σχετική ανακοίνωση!

Κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις για ποιον προγραμματισμό να μιλάμε; Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Δημήτρη Παπαδημητρίου, αυτό ακριβώς μας επισήμανε, τα αδιέξοδα δηλαδή που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι ομάδες που φυτοζωούν και πολύ πιθανό να μη συμμετέχουν, αλλά και εκείνες που έχουν στόχους!

«Πως να σχεδιάσεις την ομάδα σου όταν δεν γνωρίζεις με ποιους θα είναι αντίπαλος, με ποιες συνθήκες θ’ αγωνιστεί και κάτω από ποια οικονομικά στάνταρς;» αναρωτήθηκε… ρητορικά ο πρόεδρος και το ίδιο, όπως προαναφέραμε, κάνουν και οι υπόλοιποι που βρίσκονται σε ομάδες που διατηρούν στόχους στον βόρειο και στο νότιο όμιλο.

Ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει και με το format της διοργάνωσης αλλά και με το πότε αυτή θα ξεκινήσει Ουδείς γνωρίζει επίσης πόσες και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κατηγορία!