Mε μεγάλη επιτυχία και με εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συναυλία του χαρισματικού ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση στην Αργιθέα με φόντο την Λίμνη Στεφανιάδα.

Ο τραγουδιστής, με τη γνησιότητα και τη ζεστασιά της φωνής του, χάρισε στο κοινό μια πανέμορφη βραδιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα αποτε- λούμενο απο γνωστά τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά, αλλά και πολλές επιτυχίες του. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ λιμνών από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Αργιθέας, παράλληλα με τις εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια από τη δημιουργία της λίμνης Στεφανιάδας.

Τον Ιανουάριο του 1963 -μετά από πολυήμερη βροχόπτωση- έγινε μια μεγάλη κατολίσθηση της πλαγιάς «Στοιχειού» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η λίμνη της Στεφανιάδας. Τα φερτά υλικά έφραξαν με πέτρες και χώματα την κοίτη του ρέματος του Στεφανιώτη που μέχρι τότε ερχόταν από τα νότια και έπεφτε στον Πετριλιώτη. Είναι η νεότερη φυσική λίμνη της Ελλάδος, η έκτασή της είναι 165 στρέμματα και το βάθος της 150 μέτρα.