Τρείς νέες υποψηφιότητες με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ

Υποψήφιοι με την “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση” του Σωκράτη Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι Νίκη Μπακράτση – Καραμήτρου ο Αντώνιος Καραπατόλης και η Ελένη Ανδριανοπούλου.

Η κ. Νίκη Μπακράτση – Καραμήτρου κατάγεται από τον Παλαμά και μένει μόνιμα στο Φύλλο, είναι παντρεμένη με τον κ. Παναγιώτη Καραμήτρο και μητέρα δύο παιδιών. Είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών “Οι Σαμπαλιώτισσες” και έχει εμπειρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς έχει υπάρξει ξανά υποψήφια με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Αντώνιος Καραπατόλης κατάγεται από τον Ηλιά, τ.κ Ιτέας. Υπηρετεί ως Στρατιωτικός με τον βαθμό του επ/χία, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Η Ελένη Ανδριανοπούλου κατάγεται από την Ιτέα όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.” Κατά την παρουσίασή τους ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: ” Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τρείς νέες υποψηφιότητες. Νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι με όρεξη για δουλειά που πάνω απ’όλα χαίρουν εκτίμησης στην τοπική κοινωνία τους.”