Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Πασχαλινό τραπέζι, με την αγοραστική κίνηση να κορυφώνεται σταδιακά στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας.
Ο Πασχαλινός οβελίας θα ψηθεί και φέτος, είτε παραδοσιακά στη σούβλα, είτε στο φούρνο, μαζί με άλλα κρεατικά που θα βρίσκονται στο εορταστικό τραπέζι.
Άλλωστε το καταναλωτικό κοινό έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους ντόπιους κρεοπώλες μια σχέση εμπιστοσύνης.
Τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της περιοχής προσφέρουν τοπικό και ελληνικό κρέας εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία και φέτος προσπαθούν να διαθέσουν στην καλύτερη δυνατή τιμή.