Αγιασμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη νέα αντιπυρική περίοδο (φωτο)

Αγιασμό επί τη ενάρξῃ της νέας αντιπυρικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καρδίτσας, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Πυράρχου Στυλιανού Φούκα.

Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Π.Υ. Καρδίτσας δέχθηκαν με χαρά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές και ευλογίες του προς όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και τις οικογένειες τους, για υγεία και δύναμη, στο δύσκολο έργο τους. Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε, ότι η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των πυροσβεστών και ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την αγάπη του, αλλά και για την πρόσκληση να βρεθεί κοντά τους και να απευθύνει λόγους πατρικούς.

Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και όλοι οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας, ευχήθηκαν με τη σειρά τους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και στη τοπική μας Εκκλησία, πρόοδο σε κάθε θεοφιλές έργο και προσπάθεια.

16

06

https://www.imthf.gr/images/nea/2024/06/17/08.jpg