Αγώνας «δίχως αύριο» αυτός με τον Ηρακλή για την Αναγέννηση

Μέσα σε δύο αγωνιστικές με τις ήττες από την Κοζάνη και τον Καμπανιακό, η Αναγέννηση πέταξε στα “σκουπίδια” το πλεονέκτημα των τριών βαθμών που είχε αποκτήσει με την καλή συγκομιδή στους τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Το +3 από την διακεκαυμένη ζώνη έγινε πλέον -1 καθώς η Κοζάνη πήρε ισοπαλία εκτός έδρας από τον Ηρακλή (1-1), ενώ ο Καμπανιακός μπήκε κι αυτός για τα καλά στο παιχνίδι της σωτηρίας αφού έπιασε τους “κιτρινόμαυρους” στους 15 βαθμούς.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο μεθαυριανός αγώνας με τον Ηρακλή είναι για την Αναγέννηση ο “τελικός των τελικών”! Μετά τις δύο γκέλες περιθώρια για τρίτη δεν υπάρχουν καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα μείνει πολύ πίσω, ενώ ξεκίνησε πιο μπροστα με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Το ζητούμενο και εδώ (όπως το “φωνάζουμε” από την αρχή της ψυχοφθόρας διαδικασίας) είναι το αποτέλεσμα. Για να έλθει όμως αυτό απαιτείται ψυχή, πάθος, φλόγα και βεβαίως καλή αγωνιστική παρουσία. Δεν λέμε να κρύψουν τη μπάλα οι παίκτες, αλλά να διεκδικούν την κατοχή της με όλες τους τις δυνάμεις.

Χειρότερα απ’ ότι έπαιξε η ομάδα το Σάββατο αποκλείεται να παίξει. Ελπίζουμε και προσδοκάμε όλοι να βγάλει την αντίδραση που δείχνει πάντα (και φέτος) όταν ο κλοιός σφίγγει γύρω της…