• Μήνυμα νίκης έστειλε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ από την Πλατεία Δικαστηρίων

«Μάχομαι καθημερινά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας. Αγωνίζομαι για τον τόπο μας, την Καρδίτσα, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας, για την πατρίδα μας». Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε προς τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες στην χθεσινή κεντρική προεκλογική της ομιλία η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Η Καρδίτσα γνωρίζει την Ασημίνα Σκόνδρα, την στηρίζει και αυτό φάνηκε χθες από την παρουσία του κόσμου στην πλατεία Δικαστηρίων. Η κ. Σκόνδρα έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν στην προεκλογική συγκέντρωσης θέλοντας να σηματοδοτήσουν την εκ νέου στήριξη στο πρόσωπό της. Η κ. Σκόνδρα, στην έναρξη της ομιλίας της δεν έκρυψε την βαθιά της συγκίνηση και χαρά για τη θερμή υποδοχή του κόσμου, από τον οποίο όπως είπε αντλεί την ενέργεια και τη δύναμη για να αγωνίζεται κάθε μέρα.

«Στο λόγο και τις πράξεις μου υπάρχει συνέπεια. Οι περισσότεροι το ξέρετε» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής

«Υπάρχει συνέπεια στο λόγο και τις πράξεις μου»

«Στο λόγο και τις πράξεις μου υπάρχει συνέπεια. Οι περισσότεροι το ξέρετε. Αν όχι ανατρέξτε στην δράση και το κοινοβουλευτικό μου έργο» ανέφερε μεταξύ αλλων η υποψήφια Βουλευτής και συνέχισε: «Σας αισθάνομαι δικούς μου ανθρώπους και πιστεύω ότι είναι αμοιβαίο, γι’ αυτό όλοι με αποκαλείτε “Ασημίνα”. Γι’ αυτό είστε σήμερα εδώ μαζί μου, όπως είστε δίπλα μου, σε όλη την πολιτική μου πορεία.»

«Την Κυριακή ψηφίζουμε με σύνεση και λογική»

H Ασημίνα Σκόνδρα είναι η πρώτη υποψήφια γυναίκα της Καρδίτσας στην κεντρική πολιτική σκηνή και η πρώτη εκλεγμένη της Ν.Δ. για δύο κοινοβουλευτικές θητείες. Χθες, στην πολιτική της συγκέντρωση, ζήτησε από τους Καρδιτσιώτες να την στηρίξουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

«Στις 21 Μαΐου. Στην πιο κρίσιμη ψήφο. Τώρα περισσότερο από ποτέ, έχω ανάγκη την στήριξή σας. Ζητώ εκ νέου την ψήφο σας, για να συνεχίσω τον αγώνα. Την Κυριακή ψηφίζουμε με σύνεση και λογική» παρότρυνε τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη ξεκινήσει να την χειροκροτούν πριν ολοκληρώσει την ομιλία της. Η μέχρι πρότινος Βουλευτής έχει στο ενεργητικό της πολυετή εμπειρία στους τομείς της αγροτικής ανάπτυξης, της κοινωνικής εθελοντικής προσφοράς, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά της πολιτικής σε εθνικό επίπεδο.

Εκπροσωπεί την Καρδίτσα στο ελληνικό κοινοβούλιο με συνεχή συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές και ομάδες και ως εισηγήτρια νομοσχεδίων εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Συμμετείχε στις κοινοβουλευτικές επιτροπές Μορφωτικών υποθέσεων, Κοινωνικών υποθέσεων, Ελληνισμού της Διασποράς, Σωφρονιστικού Συστήματος, και Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Στην τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδος – Αυστρίας και με πρωτοβουλία της, επισκέφθηκε την Π.Ε. Καρδίτσας η Αυστριακή Πρέσβης, η οποία παρέστη σε συναντήσεις εργασίας που άνοιξαν δρόμους για την συνεργασία επιχειρηματιών της Αυστρίας και της Καρδίτσας.

Επίσης η Ασημίνα Σκόνδρα ήταν Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Νότιου Αφρικής και μέλος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Κατάρ και Ελλάδας- Αζερμπαϊτζάν. Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν μια επιβράβευση των πολιτών για την ευρεία δράση, τα αποτελέσματα και την επιμονή της μέχρι πρότινος Βουλευτή του Νομού Καρδίτσας. Παράλληλα ήταν και μια επισφράγιση της εμπιστοσύνης των Καρδιτσιωτών προς το πρόσωπο της Ασημίνας Σκόνδρα, ενόψει των προσεχών εκλογών.