«Άλλος Άνθρωπος - Κοινωνική Κουζίνα»: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Συνεχίζεται και την τρέχουσα εβδομάδα η συγκέντρωση βασικών ειδών από την ομάδα «Άλλος Άνθρωπος – Κοινωνική Κουζίνα» για τη στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία. Η συλλογή βασικών αγαθών θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, από τις 10 η ώρα το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Λόγω της μεγάλης υποστήριξης του κόσμου που με αμείωτο ρυθμό καθημερινά συνείσφερε και πρόσφερε, επεκτάθηκε για άλλη μια εβδομάδα η συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία.

Για τη συγκέντρωση βασικών ειδών, οι δημότες μπορούν να στραφούν σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως χυμοί, μπισκότα, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, φρυγανιές, μαρμελάδες, παξιμάδια, πουρέ, κονσέρβες κ.α. Επίσης, σημαντικά είδη για προσφορά αποτελούν τα βρεφικά είδη, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, αλλά και παπλώματα.

Μέχρι στιγμής οι δημότες επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον να προσφέρουν βασικά είδη ως συμπαράσταση και κίνηση αλληλεγγύης προς τον Τουρκικό και Συριακό λαό, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών και μετρούν χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες κάτω από τα χαλάσματα των κτιρίων.