Άμεση αποκατάσταση των αρδευτικών δικτύων με διαδικασίες «Ιανού» ζητούν ΤΟΕΒ της Θεσσαλίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Tην ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των αρδευτικών δικτύων στο Θεσσαλικό κάμπο ενόψει της αρδευτικής περιόδου υπογραμμίζουν με επιστολή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, Πρόεδροι από ΤΟΕΒ του Ν. Καρδίτσας και της Θεσσαλίας.

Με δεδομένο τον περιορισμένο χρόνο που απομένει μέχρι την έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου, καλούν τους υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα διαδικασίες αντίστοιχες με αυτές που υιοθετήθηκαν μετά τον «Ιανό».

Την επιστολή προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο απέστειλαν ο Αθανάσιος Κορκόβελος Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας και οι Σπυρίδων Γιωτάκος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος, Γεώργιος Κωστόπουλος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σελλάνων, Βασίλειος Γιαννάκος πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τιτανίου, Αναστάσιος Δραχμάνης Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, Δημήριος Τσιούρης Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού, Ιωάννης Σδράλης Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζάρκου,Αθανάσιος Μαρκινός Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών