Αν υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο ο Ηλίας μπορεί να επανέρχονταν! - video

Το σοκ από τον χαμό του Ηλία Μπρέλλα στο γήπεδο του Μαυρομματίου την ώρα που διεξάγονταν ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, είναι μεγάλο και η στεναχώρια ανείπωτη σε όλη την αθλητική κοινότητα του Νομού!

Το 20χρονο παλικάρι κηδεύτηκε την Δευτέρα το απόγευμα με τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του και τους αγαπημένους του.

Για μία ακόμη φορά με αφορμή αυτό το οδυνηρό συμβάν, “σηκώθηκε” η συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην περιφέρεια.

Στο δελτίο ειδήσεων της Θεσσαλίας TV το απόγευμα της Δευτέρας έλαβε χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση όπου   καταδείχθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο η γύμνια που υπάρχει στις αθλητικές εγκαταστάσεις σ’ ο,τι αφορά τους απινιδωτές!

Μεταξύ άλλων μίλησε και ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας και αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στις προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή ο Ηλίας.

Μάλιστα τόνισε πως σε κάποια στιγμή ανταποκρίθηκε στον απινιδωτή και υπογράμμισε πως αν υπήρχε αυτό το εξάρτημα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά, ενδεχομένως να αποφεύγονταν η οδυνηρή κατάληξη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συζήτηση με τη Ράνια Αλεξίου και τους  Γιάννη Γούλα (πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας), Μανώλη Γαραζανάκη (πρόεδρος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας), Θεοδόση Κατσάρα και Κώστα Γκιάστα.