ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στάδιο την Κυριακή»!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση καλώντας όλο τον κόσμο να δώσει το παρών στο καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα.

H προπώληση των εισιτηρίων που έχουν ήδη εκδοθεί, ξεκινά την Παρασκευή το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

«Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου (15.00) η ομάδα μας υποδέχεται την ΑΕ Λάρισας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή: 10.30 έως 14.00 και 18.00 έως 21.00

Κυριακή: 10.00 έως 13.00

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θ’ ανοίξουν στις 13.00

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα 1 και 3: 15 ευρώ

Θύρα 2: 20 ευρώ.

Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν από το Official Store του Συλλόγου μας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση ενημερώνει πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΛ, επομένως θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 15.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας»