Εισιτήρια «τέλος» για το μεγάλο ματς του ΑΣΚ με τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα (3.15 μ.μ.) στο κλειστό της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης»!

Η “κυανόλευκη” ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη θέση, οπότε δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο!

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε πως τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα (3.15 μ.μ.) μεταξύ του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Ολυμπιακός έχουν εξαντληθεί και πλέον, δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη θέση.
Επομένως, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι κλειστά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να μην έρθουν στο γήπεδο γιατί θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο.

Επίσης, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν εισιτήριο, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο. Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ η αρίθμηση των θέσεων, καθώς ΟΛΑ τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει προσωπικό στο γήπεδο, που θα κατευθύνει τους θεατές στη θέση τους.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο έλεγχος θα γίνεται και από τις ΔΥΟ κύριες εισόδους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Σας περιμένουμε όλους στις 3.15 μ.μ. στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα»!!!