‘Αλλα δύο κορίτσια συνεχίζουν και του χρόνου στο Καρδιτσιώτικο συγκρότημα που διατηρεί τις δυνάμεις του στο ρόστερ.

Πρόκειται για την Βάσια Κωνσταντίνου, Κεντρικός και την Κατερίνα Παπασακελλαρίου, Λίμπερο. Η αρχηγός Βάσια Κωνσταντίνου και μία από τις πιο παλιές στο ρόστερ της ομάδας, θα ηγηθεί και την ερχόμενη περίοδο της προσπάθεια ομάδας.

Η υψηλόσωμος Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια είναι από τις βασικές και αναντικατάστατες παίκτριες τα τελευταία χρόνια και η παρουσία της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, εκτιμάται θα είναι εξίσου καταλυτική με τις προηγούμενες. Μαζί της και η Λίμπερο Κατερίνα Παπασακελλαρίου που για ένα έναν ακόμη χρόνο θα είναι στις επάλξεις και θα βοηθήσει από την πλευρά της τις προσπάθειες του συλλόγου Η οργάνωση του ρόστερ συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και με τις υπόλοιπες αθλήτριες που θα παραμείνουν.

Η διοίκηση του ΣΠΑΚ έχει ανακοινώσει ήδη την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ακόμη βασικές μονάδες, τις Λάιου, Μαμούγκα, Βουλγαράκη και Αναστασιάδη ενώ έχει πραγματοποιήσει και δύο μεταγραφές τις Κάρμου και Καραβάνα. Ολες οι κινήσεις στοχεύουν στο να θωρακιστεί η ομάδα σε όλες τις θέσεις και να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Βόλει.