Κανονικά συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του “Γιώργος Μπαζής” η προετοιμασία της Αναγέννησης, παρά το γεγονός ότι διανύουμε ένα διάστημα αβεβαιότητας σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της super league 2.

Ο Περικλής Αμανατίδης και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και καθημερινά οι “κιτρινόμαυροι” ανεβάζουν… “στροφές” σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονήσεων που επανάρχισαν μετά το ρεπό για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Σταυρό μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα με το ξενοδοχείο στην Πτολεμαϊδα όπου αποφασίστηκε αρχικά να διεξαχθεί το βασικό στάδιο. Υπήρξε ένα πρόβλημα που θα ανάγκαζε τους “κιτρινόμαυρους” ν’ αλλάξουν ξενοδοχείο, οπότε επιλέχθηκε να πάει πιο πίσω η αναχώρησή τους.

Στο μεταξύ παράλληλα με την προετοιμασία, συνεχίζεται και η δραστηριότητα στο μεταγραφικό μέτωπο καθώς η Αναγέννηση δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις κινήσεις της για την πλήρη διάρθρωση του ρόστερ της.

Πιο κάτω στιγμές από την προπόνηση στο Σταυρό με το φακό του Αλέξανδρου Φωτόπουλου κι ενα ωραίο βιντεάκι που ανέβασε η ΠΑΕ.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου.