Απαιτείται οριστική λύση

Δεν πρόκειται για κάποιον δρόμο της εμπόλεμης Ουκρανίας,  αλλά για το πλακόστρωτο της Πλαστήρα στην Καρδίτσα,  μεταξύ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και της παλιάς Ηλεκτρικής.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε αναγνώστης,  χθες το πρωί συμπολίτισσα που κινουνταν στο σημείο έχοντας πάρει τις εβδομαδιαίες προμήθειες του νοικοκυριού από τη λαϊκή αγορά, έπεσε,  ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί.

Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο πλακόστρωτο,  η κατάσταση του οποίου επιβαρύνεται από τη διέλευση βαρέων οχημάτων.  Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να βρει μια οριστική λύση για την αποκατάσταση του δρόμου,  ώστε να μην…  κινδυνεύουν οι πεζοί και να αλλάξει η συγκεκριμένη εικόνα που δεν τιμά την πόλη.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.  Βασίλης Τσιάκος είχε αναφερθεί στο θέμα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Όπως είχε πει,  η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει σε συζητήσεις με τους επαγγελματίες που εδρεύουν στον ευρύτερο χώρο,  για το θέμα των πλακόστρωτων δρόμων ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.  Μάλιστα ένα από τα σενάρια που έχει μπει στο τραπέζι,  είναι το ξήλωμα του πλακόστρωτου και η τοποθέτηση ασφάλτου…

Κ. Π.