Από την «παράγκα» στο «Koriopolis» και τώρα στην Ιντερπολ!

Σταμάτησε ποτέ το “τζογάρειν” στη super league 2; Οχι φυσικά! Κι όχι μόνο στη συγκεκριμένη κατηγορία που την θεωρούν – λέει – την πιο διεφθαρμένη της Ευρώπης, αλλά στο σύνολο των αθλητικών (κι όχι μόνο) γεγονότων!

Κι όταν λέμε “τζογάρειν” εννοούμε το “φτιαχτό” όχι τη διαδικασία της πρόβλεψης. Γίνονται μόνο στη super league 2 αυτά; Ας είμαστε σοβαροί! Γίνονται παντού κι όχι μόνο τώρα αλλά από πάντα!

Στην Αγγλία έπαιζαν χειραγωγημένο στοίχημα πριν ξεσπάσει ο πρώτος παγκόσμιος Πόλεμος, το 1915! Γιατί, λοιπόν, τόσος καημός τώρα πάλι με Ιντερπολ και δεύτερη εθνική κατηγορία Ελλάδος; Γιατί τα “αρπαχτικά” που δρουν σ’ αυτό το επίπεδο είναι μικρά… “ψαράκια”!

Οι μεγάλοι… “λευκοί καρχαρίες” που ουσιαστικά έχουν στην ιδιοκτησία τους πέραν όλων των άλλων και αρκετές στοιχηματικές εταιρίες (με ή χωρίς άδεια) δεν αγγίζονται ούτε από Ιντερπόλ ούτε από καμία διωκτική αρχή! Αλλωστε στην Ελλάδα το έχουμε ζήσει το έργο κατ’ επανάληψη!

Από την “παράγκα” του 2000, μέχρι το “Koriopolis” του 2010! Είδατε κανέναν από τους “μεγάλους” νταλαβερτζήδες να έχει επιπτώσεις;

Τώρα τι θ’ αλλάξει δηλαδή;

Θ.Κ.