Αποφασισμένη η ΑΣΑ ενόψει Πανσερραϊκού!

Μ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι (από πολλές απόψεις) θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της super league 2 για την Αναγέννηση το προσεχές Σάββατο.

Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογικής κατάταξης Πανσερραϊκό σε μία αναμέτρηση που μπορεί σε πρακτικό επίπεδο ουσιαστικά να μην έχει κανένα διακύβευμα, αλλά θα είναι ένα ενενηντάλεπτο… αποδείξεων και συμβολισμών!

Φυσικά δεν θα κριθεί η πορεία των “κιτρινόμαυρων” από το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα που μπορεί να διαμορφωθεί είτε από τη συγκυρία είτε από την ημέρα που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Θα έχει όμως μεγάλη σημασία να φθάσουν στη νίκη και να δείξουν προς όλες τις κατευθύνσεις πως η βαθμολογική κατάταξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα όχι της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων αλλά πολλών και κυρίως αστάθμητων παραγόντων.

Το να προπορεύεται δηλαδή ο Πανσερραϊκός με δεκαπέντε βαθμούς διαφορά, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι η… Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οφείλεται σε πολλά στρεβλά που δυστυχώς καταδειναστεύουν το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ
Η Αναγέννηση έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο ματς και είναι αποφασισμένη να κάνει ο,τι μπορεί για να φθάσει σε μια νίκη γοήτρου που ταυτόχρονα θα την οδηγήσει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Εκ των πραγμάτων και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο βασικός στόχος είναι η κατάληψη της 2ης θέσης κι αν επιβληθεί σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι αναμφίβολα αυξάνονται οι πιθανότητές της να ξεπεράσει τη Λάρισα που αυτή τη στιγμή είναι πιο πάνω με τέσσερις βαθμούς διαφορά αλλά κι έναν αγώνα περισσότερο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ
Τον αγώνα του Σαββάτου περιμένει με ανυπομονησία και ο κόσμος της ομάδας που αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών” και να της συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για τη νίκη. Είναι όπως και να το δει κανείς ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι…