Αποφοίτησαν 86 νέοι Δεκανείς Στρατονομίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ρούσσου (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία του Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς/ EU-OHQ Υποστρατήγο Θεόδωρου Χατζηγεωργίου ως εκπροσώπου του κ. Α/ΓΕΣ και του Διευθυντή ΓΕΣ/Β7(ΔΣΝ) Συνταγματάρχη Πεζικού Βαρδή Χαρκιανάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας «ΣΤΡΔΟ ΣΧΗ (ΠΖ) Θωμά Νικήτα (Μούτζια)» η τελετή ονομασίας των 82 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2023 Β΄ ΕΣΣΟ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κων/νος Νούσιος, η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κα Όλγα Μακρή, ο Διοικητής της Π.Υ Καρδίτσας Αντιπύραρχος κ. Κων/νος Τσιώλης, o Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας κ. Απόστολος Περιστέρης και πλήθος κόσμου.

Η τελετή αποφοίτησης των υποψηφίων στρατονόμων της 2023 Β ’ΕΣΣΟ χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερο εθνικό φρόνημα, ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελμάτων, εξαίροντας το υψηλότατο ηθικό των αποφοιτούντων, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους παριστάμενους στην τελετή.

Οι καλές καιρικές συνθήκες λειτούργησαν θετικά για την προσέλευση του κόσμου στην ορκωμοσία των 86 δεκανέων, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος.