Απολαμβάνοντας τα Χριστούγεννα στη Λίμνη Πλαστήρα (φώτο)

Την ευκαιρία να απολαύσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες είχαν Καρδιτσιώτες και επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας που βρέθηκαν στην πόλη για τις φετινές γιορτές.

Συγκεκριμένα, δημότες, ετεροδημότες αλλά και ξένοι επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν τον ωραίο καιρό και επέλεξαν τη Λίμνη Πλαστήρα ως βόλτα αναψυχής κάνοντας αρκετές δραστηριότητες, όπως ιππασία, τοξοβολία, πεζοπορία και υδροποδηλασία.

Οικογένειες με τα παιδιά τους πέρασαν τις μέρες τους απολαμβάνοντας το όμορφο φυσικό τοπίο, ενώ συγχρόνως πραγματοποίησαν παραλήμνιες διαδρομές με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Εκτός ότι τα καταλύματα στον ορεινό όγκο σημείωσαν υψηλά επίπεδα πληρότητας, και οι καφετέριες με θέα τη Λίμνη Πλαστήρα υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους με αγαπημένα τους πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.

Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα. Μάλιστα βιώνουμε ασυνήθιστα υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, οι οποίες επιτρέπουν περισσότερες εξορμήσεις στα ορεινά του Νομού.