Απόλυτα κυρίαρχος και στο εαρινό πρωτάθλημα στίβου στα 10.000 μέτρα βάδην που φιλοξενήθηκε στη γειτονική πόλη των Τρικάλων αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.
Ο συμπολίτης πολυνίκης πρωταθλητής και κορυφαίος Ελληνας βαδιστής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, μπήκε από την αρχή της κούρσας μπροστά, αποκτώντας ρυθμό και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 40.57.05.
Στις δηλώσεις ο Αλέξανδρος τόνισε:
Δεδομένων των συνθηκών ήταν μια καλή κούρσα. Στόχος ήταν να κάνω μια καλή εμφάνιση μετά τους διαδοχικούς αγώνες της σεζόν. Ωστόσο αυτή την εποχή έχει έντονη υγρασία στη Θεσσαλία και αυτό μας δυσκολεύει. Πλέον θέλω να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ σε μία απόσταση. Ο μεγάλος μου στόχος είναι η έβδομη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που αν και εφόσον επιτευχθεί θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Η χρονιά είναι μεγάλη και θεωρώ πως μέχρι το Παγκόσμιο δε θα κάνω άλλο αγώνα“.
Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΔΑΣ
Καλή παρουσία είχε και ο Ανδρέας Παπαστεργίου από τον Φωκιανό Καρδίτσας που τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Μπέργκεν έπιασε ο Αριστοτέλης Μπούσδας (Φωκιανός) με χρόνο 44.48.42.