Άρχισε το έργο κατασκευής της παιδικής χαράς στη Μούχα

Αγαπητοί χωριανοί, Φίλοι Ετεροδημότες,
Έπειτα από μακροχρόνιες προσπάθειες και αρκετές ενέργειες που έγιναν προς όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του Δήμου Καρδίτσας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές στον οικισμό της Μούχας είναι πλέον γεγονός.

Ήδη οι δύο δημοπρατήσεις τελείωσαν και οι δύο ανάδοχοι εργολάβοι ανέλαβαν τις εργασίες κατασκευής και αποπεράτωσης του έργου.
Ειδικότερα, ο μεν ένας έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου της παιδικής χαράς, όπως σκαψίματα, περίφραξη, φωτισμό κ.λ.π, ο δε άλλος, την τοποθέτηση των οργάνων, όπως κούνιες τσουλήθρα κ.λ.π στον εσωτερικό χώρο αυτής.
Έτσι, ένα έργο που αποτελεί ανάσα ζωής για τον οικισμό και ήταν απαίτηση μικρών και μεγάλων δρομολογήθηκε και σύντομα θα παραδοθεί με όλες τις δικλείδες ασφαλείας, έτοιμο προς χρήση από τους κατοίκους, τα παιδιά του οικισμού, αλλά και τους διερχόμενους επισκέπτες της Μούχας.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον δραστήριο Δήμαρχο Καρδίτσας κον Τσιάκο Βασίλειο όσο και τον Αντιδημάρχο τεχνικών υπηρεσιών κον Σβερώνη Παναγιώτη για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για την έγκριση και επίσπευση κατασκευής του έργου.
Είμαι πεπεισμένος ότι Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος η κατασκευή και παράδοση της παιδικής χαράς θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Και δεν σταματάμε εδώ, αλλά συνεχίζουμε δυναμικά με τον προγραμματισμό κατασκευής και άλλων κοινωφελών έργων, τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και θα δώσουν ξανά στα πανέμορφα και χιλιοτραγουδισμένα μας χωριά την αίγλη και την εικόνα που τους ταιριάζει.
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Καστανιάς-Μούχας
Γεροντόπουλος Ιωάννης