Άρση της διακοπής κυκλοφορίας στο δρόμο Ανθοχωρίου – Κερασιάς θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Μουζακίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

φωτο αρχείου

Την άρση της διακοπής κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα και συγκεκριμένα της οδού μεταξύ Ανθοχωρίου – Κερασιάς στη θέση «Νερόμυλος» θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Μουζακίου στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο σώμα, το οποίο θα συνεδριάσει το πρωί για το συγκεκριμένο ζήτημα. Να θυμίσουμε ότι ο δρόμος είχε κλείσει λόγω επικινδυνότητας από τα τέλη Νοεμβρίου με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία επικαλέστηκε μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αυτοψία που διενεργήθηκε από Αξιωματικό της αστυνομίας, ζητώντας από τους αρμόδιους να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες. Μάλιστα με νέα απόφαση, η διακοπή της κυκλοφορίας πήρε παράταση έως το τέλος του έτους.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου μιλώντας στο Νέο Αγώνα ανέφερε ότι προφανώς προέχει η ασφάλεια των δημοτών και των διερχόμενων οδηγών. Ωστόσο στο σημείο έχουν γίνει παρεμβάσεις από το Δήμο και την Περιφέρεια. Ο Δήμος Μουζακίου μάλιστα προχώρησε στην τοποθέτηση μπαρών στα επικίνδυνα σημεία.

Επισήμανε ότι δεν μπορεί να καταδικάζονται τα χωριά της περιοχής και όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς τη Λίμνη Πλαστήρα. «Πώς περνούσε ο κόσμος δύο χρόνια χωρίς μπάρες; Τότε δεν ήταν επικίνδυνα και τώρα είναι; Έχουμε κάνει παρεμβάσεις και με προσεκτική διέλευση δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.