Η οικονομική αφαίμαξη που καταγράφεται φέτος στην Αναγέννηση και στη διοίκηση είναι πραγματικά ασύλληπτη και δεν έχει προηγούμενο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα έχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ένα μπάτζετ υψηλών προδιαγραφών με στόχο την πρωταγωνιστική πορεία, ούτε τα προβλήματα με το γήπεδο, αλλά κυρίως η έλλειψη ουσιαστικής βοήθειας από εκείνους που θα μπορούσαν με το ρόλο τους στα κέντρα των αποφάσεων να συνεισφέρουν στον οικονομικό τομέα με χορηγίες.

Αν ρίξουμε μια ματιά στη γειτονική Λάρισα και στην προσπάθεια που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη θα διαπιστώσουμε ότι πηγαίνουν από παντού βοήθειες.

Αυτό άλλωστε πρέπει να γίνεται σε μία ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό και έχει αξιώσεις διάκρισης. Αυτό που πρέπει να γίνεται και στην Καρδίτσα, αλλά για την ώρα το “κουπί” το τραβάνε μόνο ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση σε ό,τι… κινείται και όσοι βρίσκονται δίπλα του!
Για να φθάσει μια ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να καταφέρει αυτό που ουδέποτε κατάφερε η Αναγέννηση στην ιστορία της, δεν αρκεί μόνο το καλό της αγωνιστικό επίπεδο, ούτε η συμπαράσταση του κόσμου από την εξέδρα.

Γνωρίζουμε όλοι πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει τον ανήξερο.

Αυτή την ώρα στη διοίκηση επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την αγωνιστική πορεία, όχι όμως και για τις βοήθειες από εκείνους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και δεν το έχουν πράξει.

Σε επόμενο θέμα θα σταθούμε πιο αναλυτικά στο ζήτημα καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Θ.Κ.