Ατσάλινη πρέπει να είναι την Κυριακή η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση αγωνίζεται την προσεχή Κυριακή στη Νέα Ευκαρπία με τον ΠΑΟΚ “Β” για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των play out.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι (όπως είναι όλα άλλωστε σ’ αυτή τη σειρά) για το οποίο έχει ήδη σηκωθεί συζήτηση με βάση την… κακή εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην Καρδίτσα στις αναμετρήσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα που “φύτεψαν” (μαζί με τις υπόλοιπες τρεις των “μεγάλων”) στην κατηγορία!

Ο ορισμός των δύο βοηθών που οργίασαν στον πρόσφατο αγώνα της κανονικής περιόδου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο (Καραββασαϊδης, Σοκάλογλου) αλλοιώνοντας με τις αποφάσεις τους το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μία πρώτης τάξεως πρόκληση!

Πρόκληση στη νοημοσύνη των φιλάθλων, αλλά και όλων όσοι αγωνίζονται και προσπαθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου να πετύχουν το στόχο τους.
Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επιδόσεις των συγκεκριμένων και της κυρίας που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα. Μόνο και μόνο, όμως, ο ορισμός μετά τα όσα έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Φυσικά το σχολιάσαμε μόνον εμείς εδώ στην επαρχία. Και μάλιστα μόνον ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ”, διότι οι υπόλοιποι στο κεντρικό επίπεδο πιστεύουν ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μόνον οι τέσσερις ομάδες και οι υπόλοιποι στην επαρχία και στην περιοχή μας, έχουν μάλλον αποδεχθεί το ρόλο του… Τζανετάκου που θα τρώει καρπαζιές και θα το θεωρεί φυσιολογικό!

Εμείς από την άλλη δεν το δεχόμαστε και πιστεύουμε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, όλα μπορούν ν’ ανατραπούν, αρκεί κανείς να προσπαθεί και να μην αποδέχεται τα τετελεσμένα που πάνε να του διαμορφώσουν για τη ζωή του.

Η Αναγέννηση, λοιπόν, μεθαύριο στη Νέα Ευκαρπία θα παίξει με μια ομάδα που ο ρόλος της είναι γνωστός. Δεν φταιει φυσικά ούτε ο κόσμος αυτής της ομάδας, ούτε το όνομά της, αλλά όσοι προσπαθούν το λαίκότερο των αθλημάτων να το κάνουν σαν τα μούτρα τους. Τον ίδιο ρόλο άλλωστε εξυπηρετούν και οι άλλοι “μεγάλοι”.

Ο μόνος δρόμος για τους παίκτες της δικής μας ομάδας είναι να τα δώσουν όλα. Να συγκροτήσουν ένα ατσάλινο σύνολο1 Να κάνουν την υπερβατική τους προσπάθεια, ακόμη κι αν συναντήσουν διάφορα εμπόδια. Δεν έχουν να χάσουν άλλωστε τίποτα.

Μόνο να κερδίσουν αυτά που πάντα πρεβεύει αυτή η ομάδα: Την αξιοπρέπεια και την παλικαριά!

Θ.Κ.