Όπως ήταν επόμενο όλα τα φλας και οι προβολείς έπεσαν (και δικαίως) πάνω στα παιδιά που ξεχώρισαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και κατέκτησαν μετάλλια. Ιδιαίτερα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στον Μίλτο Τεντόγλου που ανέβηκαν στην κορυφή…

Για λίγες ημέρες ακόμη τα ονόματά τους θα παίζουν στον τύπο σε περίοπτες θέσεις. Σε εκπομπές με παρουσιαστές που θα δηλώνουν… συγκινημένοι και περήφανοι, οι οποίοι μπορεί να άκουσαν και πρώτη φορά τα ονόματα των αθλητών!!!

Η  Κυρα Γιώτα στο τσιπουράδικο δεν προλαβαίνει να δέχεται τηλεοπτικά συνεργεία!!!

Στη συνέχεια, όπως συμβαίνει συνήθως, θα επιστρέψουν στη… “μοναξιά” τους!

Χιλιοπαιγμένο το έργο, το χουμε συνηθίσει και κυρίως οι αθλητές και οι αθλήτριες…

Ας είναι! Μένουμε στα συναισθήματα, αλλά κυρίως στα μηνύματα ζωής που έδωσαν σε όλους μας σε εποχές πολύ αγριεμένες και δύσκολες!

Εδώ, όμως θα πρέπει να σταθούμε και στα παιδιά που  δεν κατάφεραν (υποτίθεται) να διακριθούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που τραυματίστηκε στον αγώνα και εγκατέλειψε, γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο συντοπίτης Δημήτρης Τσιάμης πέρασε… αθόρυβα από τα ρεπορτάζ! Για όσους δεν γνωρίζουν, συμμετείχε για ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχοντας κι ένα χάλκινο στο παλμαρέ του, είναι ο μόνιμος πολυνίκης Ελληνας του τριπλούν, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό.

Έκανε μάλιστα στις δηλώσεις του και σκληρή αυτοκριτική για το άλμα του! Έτσι έχουν μάθει αυτά τα παιδιά. Να μην κολακεύουν, αλλά να είναι αυστηροί με τον εαυτό τους…

Εμείς, από την άλλη δεν συμφωνούμε με την προσέγγισή του.

Για μας είναι ένας απ’ αυτούς που κράτησαν και κρατάνε όρθιο τον κλασικό αθλητισμό σε καιρούς εγκατάλειψης και αξίζει με το παραπάνω – όπως όλοι που συμμετείχαν –  είτε πέτυχαν διακρίσεις είτε όχι τα ΜΠΡΑΒΟ και το ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ μας!!!

Άξιοι και ξεχωριστοί όλοι τους…

Θ.Κ.