«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Καρδίτσα, έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο» - video

Παρά την ένταση που ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπό του από τη δραματική πλοκή του αγώνα και τη στεναχώρια από την ήττα της ομάδας του, ο προπονητής του Αρη Γιάννης Καστρίτης ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο τέλος κάνοντας αναφορά στον αντίπαλο:

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην Καρδίτσα.

Εχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο φέρνοντας την ομάδα από τα τοπικά στην κορυφαία κατηγορία, ένα ωραίο γήπεδο με πολύ κόσμο. Ευχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία και να πετύχουν το στόχο τους»

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή λένε και στην περίπτωσή μας ισχύει απόλυτα.

Oι ομάδες κερδίζουν και χάνουν. Ετσι γίνεται πάντα στον αθλητισμό. Οταν παρά την ήττα της ομάδας σου δεν κάνεις λόγο για “ντροπές” και άλλα γραφικά και έχεις τα κότσια μετά από μεγάλη ένταση και μάχη να σεβαστείς και δώσεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο, έχεις πιάσει την ουσία όχι του αθλητισμού, αλλά της ίδιας της ζωής.

Οφείλουμε να δώσουμε κι εμείς συγχαρητήρια στον προπονητή του Αρη, που μπορεί να έζησε “μαχόμενος” το ματς παλεύοντας για τη νίκη της ομάδας του (αυτό έπρεπε να κάνει) αλλά στο τέλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει με σεβασμό για τον αντίπαλό του και να δώσει συγχαρητήρια…

Θ.Κ.