Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια του Συλλόγου Τάεκβοντό ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ, Νάντια Χαρόβα. Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντό και παράλληλα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια προπονείται τα τελευταία χρόνια με τον Προπονητή Παναγιώτη Φλίσκα και έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη, αφήνοντας ελπίδες για τη συνέχεια. Οι επιτυχίες και η κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάεκβοντό άνοιξαν το δρόμο για την είσοδό της στην Εθνική ομάδα. Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 28-31 Ιουλίου 2022.

Με το εθνόσημο και ως μέλος της αποστολής της Εθνικής,η Νάντια Χαρόβα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και να εκπροσωπήσει επάξια τα ελληνικά χρώματα. Ούτως ή άλλως έχει κάνει υπερήφανο τον Σύλλογό της με την επιτυχία της και για την ίδια αποτελεί μία ασύγκριτη ικανοποίηση και χαρά που θα βρισκεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου.

Το ΔΣ του συλλόγου,οι Προπονητές και γυμναστές ,Παναγιώτης Φλίσκας, Μαρία Γούσια και Αντιγόνη Παραθύρα εύχονται καλή επιτυχία τόσο στην αθλήτρια του ΑΣ Καρδίτσας Πρωτέας όσο και σε όλη την υπόλοιπη ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό.