Αναβλήθηκε το φιλικό με ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την Κυριακή με ΑΕΚ ο ΑΣΚ στην Πυλαία!

Για την Θεσσαλονίκη αναχωρεί αύριο τελικά η αποστολή του ΑΣ Καρδίτσας όπου θα παραμείνει για το προσεχές Σαββατοκύριακο συνεχίζοντας εκεί την προετοιμασία για το επερχόμενο πρωτάθλημα της basket league…

Οι “κυανόλευκοι” θα πάρουν μέρος στο γνωστό τουρνουά “Μαυροσκούφεια” που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και θα δώσουν τελικα ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή, καθώς αυτό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που ήταν προγραμματισμένο αναβλήθηκε.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο του ΑΣΚ θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις εκτιμήσεις τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους ύστερα από αρκετές ημέρες προπονήσεων που έγιναν βέβαια μετ’ εμποδίων, λόγω της ανυπολόγιστης καταστροφής που υπέστη ο Νομός μας από τη θεομηνία.

Η καταστροφή στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας έχει διαφοροποιήσει στο… 100% τον προγραμματισμό που έκαναν οι υπεύθυνοι της ομάδας για την προετοιμασία και δυστυχώς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από τη νέα ομάδα δια ζώσης.

Θα το κάνουμε μόνο μέσω… τηλεόρασης όταν θα ξεκινήσουν επίσημα οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της basket league.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΡΗ
Την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το νέο φιλικό τεστ του ΑΣΚ που θα γίνει πάλι στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Αρη.

Οι “κυανόλευκοι” θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό τις φιλικές αναμετρήσεις αφού μέσα απ’ αυτές γίνεται η προσπάθεια να αποκτήσουν την ομοιογένεια που απαιτείται για να κατέλθουν έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Να μην λησμονούμε πως ο ΑΣΚ “χτίστηκε” φέτος το καλοκαίρι από την αρχή με εντελώς νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι…