Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Καρδιτσιώτες να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.
Για την καλύτερη διοργάνωση του εορτασμού το Δ.Σ αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίαση, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου να προχωρήσει αύριο Τετάρτη στις 7μμ σε κοινή ανοιχτή συνέλευση για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης που θα γίνει την Πρωτομαγιά στην Πλατεία Δικαστηρίων στις 10 το πρωί. Η αυριανή κοινή και ανοιχτή συνέλευση που θα λάβει χώρα στο Εργατικό Κέντρο, θα γίνει με τη συμμετοχή όλων των πρωτοβάθμιων Σωματείων και Συλλόγων που ανήκουν στο Εργατικό Κέντρο και στην ΑΔΕΔΥ, τους Συνταξιούχους και άλλους φορείς.
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από εκπροσώπους σωματείων του ΠΑΜΕ οι οποίοι κατήγγειλαν ότι πρόεδρος Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου είναι εργοδότης, απαιτώντας το θέμα να συζητηθεί στη συνεδρίαση. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και αφού αποχώρησαν η συνεδρίαση ξεκίνησε.