Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ Ο 'ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Στο γήπεδο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο ‘Αρης Καρδίτσας, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την 3η συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Παρότι οι απαιτήσεις θα είναι δύσκολες και φέτος στο πρωτάθλημα η φιλοσοφία και το πλάνο δεν αλλάζει για το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα, που θα βασιστεί και πάλι σε πολλά νέα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ και στελεχώνουν από τα τμήματα υποδομής.

Ο ”Νέος Αγών” βρέθηκε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και υπό το …φως των προβολέων κατέγραψε την προετοιμασία του ‘Αρη.

Στην κάμερα μίλησαν ο συνεργάτης του Κώστα Τσίλια γυμναστής Ηλίας Πρίτσας καθώς και οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Καντερές, Δημήτριος Δήμος, Χάρης Τσιρογιάννης, Γιανίκ Φορτούνα, Φώτης Μπέσσας και Γιάννης Κουβαράς.

Screenshot

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας