Το Ορεγκον και η τρομερή επίδοση που έκανε στον τελικό των 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, είναι πλέον ήδη μια γλυκιά ανάμνηση για την Αντιγόνη Ντρισμπιωτη, που σαφέστατα θα μείνει ανεξίτηλη σε όλη της τη ζωή.

Ταυτόχρονα θ’ αποτελεί ένα από τα σπουδαία επιτεύγματα όλων των εποχών για τον αθλητισμό της Καρδίτσας αλλά και της Ελλάδος. Με την υποσημείωσει ότι δεν ξέρουμε τι μας… επιφυλάσσει στις επόμενες σπουδαίες διοργανώσεις που θα είναι παρούσα!

Η ίδια στις δηλώσεις που έκανε αφού καταλάγιασε η ένταση της προετοιμασίας και του αγώνα, ευχαρίστησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο όλους όσοι τη στηρίζουν σ αυτή την τρομερή προσπάθειά της.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Περίμενα μία καλή θέση μέσα στην πεντάδα.
Ημουν πολύ καλά και είχα δουλέψει πολύ με τον προπονητή μου. Περίμενα ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αλλα όχι τόσο μεγάλο! Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σκέφτομαι πολλά. Κοιτάζω το ρολόι μου για να είμαι μέσα στο χρόνο των προπονήσεων. Με τον προπονητή μου είχα συνέχεια επικοινωνία και μου έλεγε ότι η κούρσα πάει γρήγορα για να είμαι μέσα στο πλάνο μου και να είμαι την κατάλληλη στιγμή δυνατή. Λίγο πριν τον τερματισμό είχα δύο αθλήτριες που ήταν στα μέτρα μου και κατάφερα να τις κερδίσω. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε γκρουπ. Βοηθάει πολύ στο να ανεβάζεις συνέχεια τον πήχη…

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο που με πίστευε όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Στη συνέχεια, θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το σύζυγό μου, τα αδέρφια μου, ακόμη και τα παιδιά από το μαγαζί που όταν είμαι εκεί δεν μ’ αφήνουν να κάνω τίποτα για να είμαι ξεκούραστη!
Θέλω επισης να ευχαριστήσω το γκρουπ μου που είναι τόσο πολύ κοντά μου και μακάρι σύντομα τα παιδιά να βρεθούν εκεί που βρίσκομαι εγώ αυτή τη στιγμή…»

Τέλος η Αντιγόνη άφησε και μια… ατάκα για όλους όσοι δεν την… πιστεύουν λόγω ηλικίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλους αυτούς που δεν με πιστεύουνε, γιατί είμαι… μεγάλη έχω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι ένα απο τα μεγάλα μου κίνητρα για να βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή και να κάνω αυτό το μεγάλο ρεκόρ…»

Θ.Κ.

Δείτε πιο κάτω στο βίντεο τις δηλώσεις που έκανε η Αντιγόνη στο sportsfeedgr