Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στην Καρδίτσα

Παρουσία του Βουλευτή Δημήτρη Τζανακόπουλου και των υποψήφιων ευρωβουλευτών Ζωής Ακριβούλη και Νικήτα Μυλόπουλου εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ το εκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Τον κ. Τζανακόπουλο και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές υποδέχτηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος, στις τάξεις του οποίου οι προετοιμασίες εντείνονται για τις ευρωεκλογές της
9ης Ιουνίου.

Ο κ. Τζανακούλης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η ακρίβεια, το στεγαστικό πρόβλημα, τα ζητήματα του περιβάλλοντος, του κοινωνικού κράτους και φυσικά το μεγάλο ζήτημα της ειρήνης είναι στο επίκεντρο των πολιτών και της δικής μας προσοχής. Η κυβέρνηση καταδικάζει μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας στην ανέχεια.

Η Θεσσαλία έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλες καταστροφές και δυστυχώς βιώνει τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης και της προσπάθειας της κυβέρνησης να αντλήσει
υπεραξίες από τα σχέδια ανοικοδόμησης που στην πραγματικότητα στοχεύουν
στην ενίσχυση της κερδοφορίας λίγων ιδιωτών.

Χρειαζόμαστε συγκροτημένο σχέδιο με έργα υποδομής, με πραγματογνωστικό ρόλο να
έχει το δημόσιο, στήριξη του κόσμου, της μισθωτής εργασίας και των επαγγελματιών και αναδιοργάνωσης του παραγωγικού μοντέλου.

Η Νέα Αριστερά έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Θεσσαλία και έχει συζητήσει με τους πολίτες για ένα νέο σχέδιο ανασυγκρότησης στην κατεύθυνση υπεράσπισης των συμφερόντων της κοινωνικής πλειοψηφίας. Την Παρασκευή θα παρουσιάσουμε ένα αναλυτικό σχέδιο».