Την Τρίτη 21 Μαρτίου, μαθητές της Β΄ και Γ΄ Τάξης του Τομέα Ηλεκτρολογίας του 1ου Ημερ. ΕΠΑ.Λ Παλαμά, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών ACTUS SA που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Γοργοβιτών του Δ. Παλαμά.

Οι μαθητές του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές της ειδικότητας, κ. Δημήτριο Μαντέ και κα Μαρία Αδαμοπούλου, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους μηχανικούς, για τον υπερσύγχρονο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και για τον τρόπο λειτουργίας της γραμμής παραγωγής.

Με το πέρας της επίσκεψης, μαθητές και καθηγητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, προς το προσωπικό και τη διοίκηση του εργοστασίου, για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία στους χώρους της επιχείρησή τους.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Παλαμά, έχει αναλάβει στο παρελθόν και θα συνεχίσει να το κάνει, δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στους μαθητές. Έχει επίσης καταβάλλει προσπάθειες για να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες που προσφέρουν στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς, ακόμα περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο τόσο στο σχολείο όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.