Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις Ακαδημίες του Νομού στο ντέρμπι ΑΣΑ - ΑΕΛ

Ο αγώνας με την ΑΕΛ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο είναι ο τελευταίος για την Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Συγκεντρώνει αναμφίβολα ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ένα Θεσσαλικό ντέρμπι, που φέτος μάλιστα έγινε με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά και να είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους για φέτος με μια μεγάλη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου, τον οποίο μάλιστα κέρδισαν (για πρώτη φορά από καταβολής) μέσα στην έδρα του στον πρώτο γύρο (ΦΩΤΟ).

Το ίδιο βέβαια θα επιδιώξουν και οι αντίπαλοι θέλοντας να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς” για την ήττα στο Αλκαζάρ.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
Σίγουρα αναμένεται μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων ενώ όπως ανακοινώθηκε χθες από την διοργανώτρια ο αγώνας δεν θα καλυφθεί απευθείας από την ΕΡΤ οι κάμερες της οποίας θα βρίσκονται στη Φιλιππούπολη για τον αγώνα Ηρακλή Λάρισας – Μακεδονικού που είναι κρίσιμος στη “μάχη” της παραμονής στην κατηγορία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Θέλοντας να δώσει έναν εορταστικό τόνο για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς στο Στάδιο η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοίνωσε χθες πως καλεί όλες τις ακαδημίες του Νομού μας να προσέλθουν με ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο πέταλο.