Επί τάπητος η διοργάνωση της Thessaly Expo το 2023 στην Καρδίτσα

Ένα πρώτο βήμα αναφορικά με τη διοργάνωση της Thessaly Expo το επόμενο φθινόπωρο αναμένεται να κάνει την επόμενη εβδομάδα το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ την Τρίτη θα ληφθεί απόφαση αναφορικά με τη διοργάνωση της Έκθεσης Thessaly Expo 2023 και τον ορισμό επιτροπής διοργάνωσης.

Mιλώντας στο Νέο Αγώνα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Ζυγογιάννης, μας ενημέρωσε ότι ουσιαστικά το σώμα θα κληθεί να λάβει απόφαση για τον ορισμό επιτροπής, η οποία θα φέρει συγκεκριμένες προτάσεις ως προς τη διοργάνωση, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο να λάβει μέσα στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο την απόφαση για την πραγματοποίηση της Έκθεσης.

Εφόσον ληφθεί η απόφαση αυτή, στόχος είναι στις αρχές της Άνοιξης να υπογραφεί η συμφωνία με τον διοργανωτή που θα αναλάβει το στήσιμο της Έκθεσης, για να έχει επαρκές χρονικό περιθώριο προκειμένου να δουλέψει και παράλληλα να γίνουν έγκαιρα οι συμφωνίες με τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς.

Να θυμίσουμε ότι το φετινό Οκτώβρη διοργανώθηκε η Thessaly Expo, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, με διοργανωή τη  ΔΕΘ- Helexpo  και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας.