Επιστρέφει στις 7 Οκτωβρίου η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Στις 7 Οκτωβρίου θα επιστρέψει μετά από τρία χρόνια η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τον χώρο των καπναποθηκών σε ειδική επαγγελματική τέντα, με διοργανωτή τη ΔΕΘ- Helexpο.

Το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας έδωσε σήμερα την έγκριση στη Διοικητική Επιτροπή να προχωρήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη σύναψη της συμφωνίας με τη ΔΕΘ- Helexpo και να διευθετήσουν τις περαιτέρω λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει τρεις ή τέσσερις ημέρες (έως τις 9 ή 10 Οκτωβρίου), με την επιφύλαξη αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές που μπορεί να επιφέρει αλλαγή στην ημερομηνία. Παράλληλα εξετάζεται να δοθεί το όνομα «Τhessaly – Expo» στην έκθεση και στο πλαίσιο της διοργάνωσης να λάβουν χώρα δύο μεγάλες συναυλίες- εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος, από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπάρχει προφορική δέσμευση για την κάλυψη του κόστους στέγασης – εγκατάστασης της τέντας. Το κόστος για τους Καρδιτσιώτες εκθέτες θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ/ τετραγωνικό στο στεγασμένο χώρο και στα 19 ευρώ σε μη στεγασμένο.

Καπναποθήκες
Παράλληλα, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Ζυγογιάννης, πιθανώς την ερχόμενη Τρίτη εκπρόσωποι της διοίκησης θα μεταβούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό κ. Γιώργο Γεωργαντά για το θέμα της καπναποθήκης που κάηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα